30.11.11

29.11.11

26.11.11

Catarina Carreiras

Huu, nu får det vara nog. Jag har lyckats fångat en dunderförkylning och det här med att inte orka göra något annat än att ligga still är det tråkigaste som finns. Jag tröstar mig med att klicka runt på alla fina bloggar. När man gör det hittar man en hel del fina saker som en här glaskupan av Catarina Carreiras. Önskar er alla en härlig Lördag.

Huu, now enough is enough. I've been caught a cold and this to not be able to do anything butlie still, it is boring there is. I comfort myself by clicking around on all the fine blogs. When doing this you will find a lot of nice things here a bell jar of Catarina Carreira. Wish you all a wonderful Saturday.

24.11.11

One month to go until Christmas Eve

Jag har samlat julbilder i min jul mapp på pinterest sen september och nu är det bara en månad kvar, sen är vi där. Igår kom Lova förbi och vi passade på att dricka lite glögg och så har jag satt upp adventsstjärnorna i fönstren så julkänslan börjar smyga sig på. Underbart!  Här är några av mina favoriter av alla bilder som jag har samlat på mig, för fler kolla här :) 
I have collected Christmas pictures of my Christmas folder on pinterest then September andnow it's only a month left, then are we there. Here are some of my favorites of all the images Ihave collected , for more look here :)

Photographer Pia Ulin For Anthropologie

Underbar foton som Pia Ulin har fotat för Anthropologie.Älskar även stylingen någon som vet vem det är? Kartor är min nya kärlek, ska kolla lite extra nästa gång jag är på loppis efter en gammal atlas.Wonderful photos Pia Ulin has photographed for Anthropologie. Also love the styling does anyone know who this is? Maps is my new love, to check a little more next time I'm at a flea market for an old atlas.

23.11.11

Studio

The artist Andreas Golder Studio in Berlin. I love the light, space and the warm grey shade of the polished concrete floor.


via Freunde von Freunden 

collect

Jag är en samlare men inte en samlare av den typen att jag samlar på en sak. Istället samlar jag på "bra att ha" saker. Så oftast har jag en eller två exemplar av någon udda pryl. Men något som jag älskar så här års och som nu har blivit till en liten samling är mina varma och goa raggsocker. De jul röda sockorna är de senaste exemplaret till samlingen, en superfin present, Tack Jessica! Samlar du på något? och vilken typ av samlare är du? 
I am a collector but not a collector of the type that I collect one kind of thing. Instead, I collectthe "useful" things. So usually I have one or two copies of an odd thing. But something that Ilove this time of year and has now become a small collection is my warm and cuddly knitted socks. The christmas red socks is a super nice gift, Thank you Jessica! Do you collectanything? and what type of collector are you?

21.11.11

Bolia

 Senaste katalogen Your Home, Your Rules från Bolia är magisk, fullproppad med inspiration, vackra dova färgskalor och snygg styling. Jag älskar att djuren får ta plats bland möblerna och de underbara fototapeterna (i synnerhet den med den vita hästen eftersom den är så lik min barndomskärlek Gullan).  Tack för tipset Pella - Stil Inspiration.


Last catalog Your Home, Your Rules from Bolia is magical, full of inspiration, beautiful dull colors and awesome styling. I love that the animals will take place among the furniture and the wonderful photo wallpaper (especially the one with the white horse because it is so similar tomy childhood love Gullan). Thanks for the tip Pella - Stil Inspiration.

20.11.11

19.11.11

saturday love

Via Emmas Designblogg

Kristin Nordström


anca gray
via French By Design 
Have a nice weekend!


17.11.11

Tack!

Som sagt nu är kursen avslutad och jag måste tacka alla som har varit inblandade och gjort de här veckorna till en fantastisk resa. Bilderna från examensarbetet har redan hunnit snurrat ett varv i blogg världen men här hittar du alla igen. Tack till Lotta vår fantastiska fröken, Pia Ulin som har tagit de underbara bilderna. Kristofer Johnsson för retuschen, Therese Sennerholt för att hon gör så snygga printar. Ett stort Grattis till Annaleena som gjorde den officiella bilden för Thereses printar som släpps imorgon.

Styling: Pella Hedeby Foto: Johannas Inspiration


Translation: As I have said now is the course ended and I have to thank all who were involved and made ​​these weeks to an amazing journey. The images from the thesis has already managed torotate once in the blogosphere, but here you all again. Thanks to Lotta our fantastic teacher,Pia Ulin who have taken the wonderful pictures. Kristofer Johnson for retouches, ThereseSennerholt because she makes such beautiful prints. A big congratulations to Anna Leenawho was the official picture for Theresa prints that are released tomorrow.
 

16.11.11

Min Bild

Här är det färdiga resultatet från vårt slutarbete som jag har gått och väntat på. Vi skulle styla Therese Sennerholts senaste print kollektion som släpps snart.  Min idé var att bilden skulle visa på enkelhet och en rå, avskalad känsla. Det kommer verkligen fram och efter Pias retush så älskar jag min bild.Translation: Here is the finished result of our final work that I have been waiting for. We would styleTherese Sennerholts latest print collection that is released soon. My idea was that the picturewould show the simplicity and raw, stripped-down feel. It really comes back and after Piasretush I love my picture.

14.11.11

Huu vad jobbigt det är med förkylning och huvudvärk. Jag har spenderat större delen av dagen i soffan och planerar att gör det resten av dagen. Jag kanske kände på mig att detta skulle komma för förra veckan fyndade jag en gammal första hjälpen låda.

Johannas Inspiration


Translation: Huu what a hassle it is with colds and headachesI have spent most of the day on the couchand plan to make it the rest of the day. Maybe I felt that this would come last week, I bought an old first aid kit.

11.11.11

10.11.11

Light

Jag har aldrig riktigt gillat vintern och nu när temperaturen börjar sjunka och mörkret blir mer och mer kompakt får jag lite ångest. Bästa medicinen är att tända ljus, krypa upp i soffan med en varm kopp te och en bok. Så finast just nu här hemma är min bricka med mossa och värmeljus. 
Johannas Inspiration


Translation:I've never really liked the winter, and now when the temperature begins to decrease and the darkness becomes more and more compact, I get a little anxiety. Best medicine is to light candles, curl up on the sofa with a hot cup of tea and a book. So finest right now here at homeis my tray of moss and tea lights.